14-09-2009 - 15-09-2009
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark
16 September 2009 | Suriname, Paramaribo
Zo de tijd van relaxen en ontspannen in het binnenland is voorbij, er moet weer gewerkt worden. Het geluid van de wekker om kwart voor zes viel me dan ook zwaar. Ik had nog wel uren kunnen blijven liggen.
Blijkbaar heb ik de gewoonte van het slechte slapen gewoon in mijn koffer meegenomen uit Nederland.
Maar goed, gelijk maar even scheren na dit drie dagen niet meer te hebben gedaan en toen onder de douche gestapt en eten gemaakt.
Om kwart voor zeven was ik weer bij het hotel. Een buschauffeur zag mij al aan komen lopen en heeft op mij gewacht, dus ik kon gelijk instappen.
Op het werk eerst het verslag van het weekend en een aantal van de mooiste van 150 foto’s online gezet.
Verder wilden mijn collega’s natuurlijk weten hoe het was. Ook ben ik weer op de hoogte van al het (voetbal)nieuws uit Nederland.
De rest van de dag heb ik aan mijn schoolverslagen gewerkt.
Na het werk ben ik gelijk naar huis gegaan en heb niet veel meer gedaan. Even naar Nederland gebeld, en de krant gelezen en tv gekeken. Als ik het goed heb gezien, wordt er de komende twee dagen Champions League uitgezonden en donderdag komt Ajax op tv. Dit begint in verband met het tijdsverschil om 15.30 uur, dus ik denk dat ik donderdag maar iets eerder stop. Ik ben tenslotte ook iedere ochtend vroeger op mijn werk.
Ook heb ik Gerard nog even gebeld voor mijn visum. Dit verloopt over iets meer dan een maand en moet nog verlengd worden. Hij zou even informeren wat de beste weg is om dit te doen. Ook hebben we afgesproken dat hij mij morgen om 17.15 oppikt, want er staat weer een training op het programma.
Dinsdag 15 september 2009
Gisteravond ben ik vroeg naar bed gegaan om een beetje bij te slapen van het weekend. Dat was natuurlijk de goden verzoeken, want om half één ’s nachts lag ik nog steeds wakker. Na amper vijf uurtjes slaap dus maar weer douchen en naar het werk. Op het werk heb ik weer veel aan mijn tweede stageverslag gewerkt. Dit heb ik nu voor ongeveer 80% af en hoeft over een maand pas ingeleverd te worden. Ik loop dus lekker voor op schema. Morgen heb ik nog een afspraak met dhr. Elizee en dan hoop ik weer een stuk verder te zijn met het verslag. Ook ga ik waarschijnlijk morgen een grote ronde met hem door het hotel lopen. Hij is namelijk de Operations Manager. Na het werk ben ik gelijk naar huis gegaan. Ik ga dan altijd gelijk naar mijn slaapkamer om mij wat luchtiger te kleden, want het is toch wel zweten in de bus. Ik kwam op de kamer en daar lagen twee enveloppen op bed. Één met een kaartje van Michel en Irene en één met een kaartje van Gijs, Janneke en Elke. Eindelijk zijn ze aangekomen na drie weken. Bedankt voor de kaartjes. Ze zijn erg leuk en heb ze op mijn tafel in de slaapkamer gezet. Toen ben ik gaan eten en heb een groot stuk van de Champions League wedstrijd FC Zürich – Real Madrid gezien.
Tot Gerard mij ophaalde voor de voetbaltraining. Het was een leuke training met toch veel loopwerk met de bal. Weer lekker in beweging geweest en aan mijn conditie gewerkt dus. Donderdag ga ik weer en zondag is dan het toernooi om geld in te zamelen voor het tripje van de dames. Het is nog niet bekend of wij met de heren moeten voetballen. Dit moet waarschijnlijk alleen als er een team verhinderd is. Maar we zijn wel gevraagd of wij anders mee konden helpen. Hiertoe is iedereen bereidt dus zondag verzamelen we om 10.00 op het sportpark.
16 September 2009 - 11:00
Mam:
Hoi Mark
Het is wel balen dat je iedere keer zo slecht slaapt maar misschien? lukt het vannacht wel.
Toch een fijne trainning gehad gisteravond en in iedergeval het vooruitzicht dat het weekend ook weer deels gevuld is.Ga nu tot vrijdagavond naar de Gr Heuvels met de bewoners van de Steenakker dus stuur wel een keer een smsje en anders hoor ik van papa of iemand anders wel als er iets bijzonders is Hou je goed en tot horens xxx mam -
16 September 2009 - 11:37
Femke:
hoi mark dit keer een iets korter verhaal waarom moet je ook van die lange kleren aan in het hotel?
groeten femke -
16 September 2009 - 14:12
Mariëtte:
Hoi Mark.
Fijn dat je zo'n leuk weekend hebt gehad. Wat een mooie natuur zeg.Ik begrijp dat de weekenden niet je van het zijn. Het omgekeerde van Nederland. We hebben je erg gemist op de kermis hoor. Iedereen was down omdat jij er niet was. Ha,ha flauw hé? Aankomend weekend gaan we met onze carnavalsgroep op de fiets. Heeft je moeder georganiseerd. Ben benieuwt wat ze in petto heeft. Vind je het werk wel leuk?
Wat fijn dat Britt en Ralf kunnen komen. Dat zal genieten zijn.
Nou ik ben na je verslagen weer op de hoogte.
Gr. mij en de rest -
16 September 2009 - 17:11
Trudi:
Hoi Mark,
Hoesie daar? Jullie mam en ik lopen en kletsen wat af. Alles wordt zowat besproken en natuurlijk gaat het ook veel over jou! Fijn dat je het steeds beter naar je zin krijgt en dat de stage-plek goed bevalt.
Leuk dat weekendje uit joh, en wat is het daar mooi.
Alleen in dat bootje met de "big mama's"lijkt me minder, je kijkt hier ook maar een beetje angstig of niet (ha,ha)
Mark ik hoop dat je wat beter kunt slapen, het lijkt mij erg vermoeiend, jullie hebben wel de zonsOPgang gezien maar je kunt beter naar de zonsONDERgang kijken, dan hoef je niet zo vroeg op.
Mark fijn dat Britt en Ralf komen en later jullie pap en mam, dan heb je weer iets om naar uit te kijken. Nog heel veel plezier en succes met alles.
We zullen je verslagjes blijven volgen, kei leuk.
groetjes Trudi,Ton en de rest. -
17 September 2009 - 08:37
Fam. Lamers Oaffere:
He die Mark,
Ja, valt tegen he na zo'n weekend om weer aan de bak te moeten en zeker als je zo weinig/ slecht slaapt. Misschien een baco voor 't slapen? (of twee).
Prettig dat je goed op schema ligt met de verslagen van chool is volgens mij nog nooit gebeurd.
Zal straks Gijs, Janneke en Elke vertellen dat de kaartjes er zijn want ze zijn wel lang onderweg geweest, jou kaart was sneller hier.
Fijn dat je het weekend wat op de planning hebt staan zodat je niet zo'n doelloos weekend hebt.
Hier wordt het heerlijk weer in het weekend mogelijk 23 graden, dus weer om te schilderen, Michel en Nol zetten vrijdag een grotere steiger neer zodat ik er goed bij kan.
Verder is Jurgen zondag jarig en gaan we zaterdagavond naar Tentation even ouderwets stappen, kinderen gaan logeren dus komt helemaal goed. Vanmiddag nog een late dienst draaien en dan hebben Elke en ik al weekend!
Het ga je bijzonder de komende dagen en we lezen het wel weerk.
Dikke knuffel van ons 5-en.
18 September 2009 - 07:03
De Ossjes Oafere:
Hoi Mark,
Het leest weer makkelijk weg. Als je straks terug bent moet je er maar een mooi boekwerk van maken. Dit is een ervaring voor je leven. Het gaat gelukkig steeds beter met je, hier zijn we super blij mee. Vandaag komt de Vries hier de vougordijnen hangen. Iedere dag vordert het een beetje. To hoors maar weer.
Liefs van ons